Auto Restauratie

Wat is begonnen als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een specialisme waarvoor eigenaren van ‘oldtimers’ en ‘klassiekers’ vanuit het hele land en zelfs het buitenland naar Pieter komen.

“De body van klassiekers weer terugbrengen in de originele nieuwstaat fascineert mij enorm. Net zo lang blijven herstellen tot het helemaal perfect is…” – het is zijn lust en zijn leven.

Dat hij iets kan wat weinig anderen kunnen, blijkt wel uit het feit dat Van Rijnsoever klanten vanuit het hele land bedient. En de klassiekers die hem worden toevertrouwd zijn niet de minste; zeer exclusieve Bentley’s en Jaguars, maar ook Maserati’s , Porsches en Ferrari’s worden met regelmaat naar binnen gerold en weer als nieuw naar buiten gereden.

Voor de echte liefhebbers

“Het restaureren van mooie klassiekers fascineert niet alleen mij, maar ook heel veel andere liefhebbers. Voor hen fotograferen en filmen we de voortgang we onze ‘projecten’ zodat elke stap in het proces kan worden gevolgd via Facebook of ons Youtube-kanaal – mits de eigenaar hier toestemming voor heeft gegeven.”

 

Heb je een klassieker die reparatie of restauratie nodig heeft? Of wil je advies over behoud van jouw klassieke auto? Je kunt ons altijd bellen op 035 - 541 48 40. Of plan een afspraak