Historie

Inmiddels is Van Rijnsoever Autoschadeherstelbedrijf al meer dan 20 jaar een begrip in Soest.
Pieter en Steffie startten samen ruim 20 jaar geleden een eigen autoschadeherstelbedrijf.
Het was voor Pieter een droom die nu een succesvol en groeiend autoschadebedrijf in Soest en omstreken is geworden.

Al vanaf het 14e levensjaar van Pieter was hij al druk met autoschade bij het bedrijf van zijn oom. "Daar heb ik veel geleerd. Na verloop van tijd ben ik gaan werken bij een ander bedrijf en ben ik mijn diploma’s gaan halen voor de autoschade maar ook het destijds genaamde “middenstandsdiploma” om ooit voor mezelf te kunnen gaan beginnen".

"In 2001 konden we een ruimte huren waar we eerst alleen een plaatwerkerij hadden, maar de uitbreiding met een spuiterij kon niet lang op zich laten wachten, deze kwam er in het 2e jaar dus bij. Dit was op de Belvederweg 3c. Toen werd het ineens heel erg druk.
In de 1e twee jaar heb ik alléén heel erg hard gewerkt en vele avonden was ik op de zaak. Op een bepaald moment besloot ik om er iemand bij aan te nemen en niet veel later konden we er nog iemand bij gebruiken. Dus met een plaatwerker en spuiter erbij konden we de wachttijden terug dringen.

In 2008 konden we een bedrijfsruimte kopen. Het oude welbekende Soesterse “Big Boss bouwmarkt-pand”. Deze koop deden we met nog 3 andere ondernemers en hebben het pand gesplitst, waarna een verbouwing van een jaar is geweest om het helemaal in te richten en klaar te maken als autoschadeherstelbedrijf. Inmiddels hebben we dan ook nog een aantal personeelsleden erbij aangenomen en werken we erg fijn in dit goed geroutineerde en professionele bedrijf.

In de loop der tijd hebben we een leuke klantenkring opgebouwd; particulieren, garages en autoverzamelaars. Van aannemers en loodgietersbedrijven tot aan transportbedrijven willen ze graag van onze gunstige prijzen en snelle service gebruik maken."

Van Rijnsoever Autoschadeherstelbedijf staat voor een uiterst vriendelijk én behulpzaam bedrijf, dat tezamen met het oog voor het detail samen het bedrijf runnen.

Kortom een fris, dynamisch -redelijk jong- stel die u graag weer tevreden met een mooi gerepareerd voertuig de weg op willen sturen.