Servicedag 2017

19 september 2017

Zaterdag 16 september al vroeg in de ochtend stonden de mensen al opgesteld in rijen nog ver voordat het 09.00 uur was. Mensen waren voorbereid én uitgerust met vermaak. Zo had de één een puzzelboekje achter het stuur, de ander was een krant aan het lezen en weer een ander zat met oortjes in heerlijke muziek te luisteren. Ook waren velen uitgestapt om gezellig met elkaar te praten. Helaas regende het, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle voorbereidingen waren klaar en Van Rijnsoever opende -al eerder dan gepland- de deuren, zodat de mensen met hun bolide naar binnen konden rijden om hun auto gratis te laten herstellen. Uiteraard werden deze mensen ook meteen voorzien van een heerlijke kop verse én warme koffie met een geweldig lekkere en royale slagroomsoes!
"Zo, dát was het wachten waard", waren de eerste positieve reacties.

Het hoogtepunt was toch wel dat de auto's weer in rijen tot aan de Vrijheidsweg stonden te wachten. We hebben weer een hoop kleine deukjes weg kunnen halen, lakstiftjes gemaakt en lichte krassen gepolijst. Daarna nog even met de gratis waardebon door de wasstraat en... de auto is weer nieuw!

Ook voor de kinderen was er een leuke kleurwedstrijd met limonade en lekkers in de warme kantine.

Wat hebben we weer veel blijde gezichten gehad met enthousiaste reacties. Het was wederom een zeer geslaagde Servicedag!

Bron: Servicedag 2017

Naar het overzicht